Een spectaculaire Fakir Show met spijkerbed!

Deze prachtige Oosterse Fakirshow is geschikt voor alle leeftijden!

U kunt met verbazing zien hoe deze magische Fakir met zijn lichaam omgaat.

Fakirshow

Spectaculaire Fakir Vuurshow!

Een uniek hoogstandje is de act waar hij op vlijmscherpe glasscherven gaat liggen. Ook zal hij met zijn blote voeten in het glas gaan springen en dansen, een uniek staaltje lichaamsbeheersing. Deze fakirshow is doordrenkt met één en al spanning en sensatie dit moet u gezien hebben.
Met spijkerbed

Deze prachtige Oosterse Fakirshow is geschikt voor alle leeftijden!

U kunt met verbazing zien hoe deze magische Fakir met zijn lichaam omgaat. Een uniek hoogstandje is de act waar hij op vlijmscherpe glasscherven gaat liggen en als ongelooflijk toppunt nodigt hij één of zelfs twee mensen uit om boven op hem te gaan staan. Ook zal hij met zijn blote voeten in het glas gaan springen en dansen, een uniek staaltje lichaamsbeheersing.
Ook het authentieke spijkerbed komt ten sprake. Dit is zeker spannend wanneer een betonnen tegel met een grote voorhamer op zijn buik wordt stuk geslagen terwijl hij met zijn blote rug op de vlijmscherpe spijkers ligt. De Fakir zal diverse bizarre trucs aan u laten zien kortom een show vol spanning en sensatie.
De Fakir show kan op ( bijna) alle locatie’s worden uitgevoerd en is zeer gevarieerd, van podium tot straatact, door de jaren is er een ruime ervaring opgedaan en weet ik op elke locatie een prachtige oosterse show te presenteren! De Fakir show kan naar wens worden uitgebreid ingekort of ook zonder vuurspuwen worden gepresenteerd, ook is het mogelijk om meerdere keren op te treden ( maximaal 4 keer).
Deze fakirshow is doordrenkt met één en al spanning en sensatie dit moet u gezien hebben.
Vuurspuwer boeken

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.